ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ 

Και οι δυο καθηγήτριες, έχοντας ζήσει σε ισπανόφωνες χώρες του εξωτερικού γνώρισαν και αγάπησαν τον πολιτισμό και την γλώσσα. Μέσα από την αγάπη και τον θαυμασμό τους διαμορφώνουν το μάθημα τους και μεταδίδουν τις γνώσεις τους, λειτουργώντας ως δίαυλος επικοινωνίας με την ισπανόφωνη κουλτούρα. 

Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza με μητρική γλώσσα τα Ισπανικά, απόφοιτος Ισπανόφωνου σχολείου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Λίμα του Περού, απόφοιτος του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας με ειδίκευση στην ισπανική γλώσσα και τον πολιτισμό, με εμπειρία 10 ετών στην διδασκαλία των ισπανικών και μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Έχει τελέσει Superleague Interpreter.

Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza
Teacher, Owner
Συνέντευξη στο Corfuland, (Ολόκληρη η Συνέντευξη)

Χριστίνα Προβατά, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη γλωσσολογία και απόφοιτος του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης με μεταπτυχιακό στην Γνωσιακή Επιστήμη και γλώσσα.

Χριστίνα Προβατά
Teacher
Άρθρα: Corfuland, (Τι σημαίνει τελικά το «despacito»)
Mobirise

Σας καλωσορίζουμε στο νέο σχολικό έτος, στο μοναδικό Kέντρο στην Κέρκυρα που ειδικεύεται στην Iσπανική γλώσσα και μόνο σε αυτήν, όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον πολιτισμό και τη γλώσσα της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες όπως η μαγειρική, το τραγούδι, η λογοτεχνία, και άλλες δραστηριότητες εκτός της αίθουσας που γίνονται στα Iσπανικά.

Για πληροφορίες και εγγραφές τηλεφωνήστε για ραντεβού στο 69530-1 9943
Ωράρια γραμματείας Δευτέρα με Πέμπτη 12:00- 19:00 — στην τοποθεσία Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza.


 Οι μαθητές του Κέντρου Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza,
κάθε χρόνο σημειώνουν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις του διπλώματος Cervantes και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας και προετοιμάζονται άριστα για να φοιτήσουν στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας και στα ισπανόφωνα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Οι μέχρι τώρα Επιτυχόντες Σπουδαστές μας.

Διεύθυνση

Μάντξαρου 30 
Κέρκυρα, Corfu, Greece

Επικοινωνία
www: Ispanika-kontogianni.gr 
www: Ispanikakontogianni.gr
konstantina_kontogianni@hotmail.com
Phone: +30.2661 5-50 295
Mobile: +30.695 30-1 9943

Created by: IT